Tällä sivulla ilmoittelen ajankohtaiset muutokset Hierontastudio Balanssissa.

ajankohtaista Hierontastudio Balanssissa

Klikcard-hemmottelulahjakortit eivät enää kelpaa maksuvälineenä meillä!
Meillä eivät valitettavasti käy enää maksuvälineenä Klikcard-hemmottelu-lahjakortit, koska Klikcard-firma, Motivatum Oy, on asetettu konkurssiin 4.8.2023! Jos sinulla on käyttämätön Klikcard-hemmottelu-lahjakortti, niin voit ottaa yhteyttä asianajaja/varatuomari Jenna Issakaiseen konkurssipesän hoito-asioissa: jenna.issakainen@lakipihlaja.fi ja puh: +358 10 235 2124.
Olen todella pahoillani tästä, mutta Hierontastudio Balanssista suoraan ostetut lahjakortit käyvät tietenkin maksuvälineenä jatkossakin.

Smartum-, ePassi- ja Edenred-asiakas!
Pidä itsesi kunnossa ja hyödynnä hieronta-etusi!

Voit maksaa hieronnan helposti kännykkäsovelluksellasi liikkeessämme tai voit myös ostaa lahjakortin kotisohvaltasi käsin, käyttäen ePassin, Edenredin tai Smartumin maksusovellusta.
Lähetä minulle sen jälkeen e-mailia (tea.ranta-muotio@gmail.com) ja kerro, mille summalle hierontaa haluat tai millaisen hieronnan haluat ja mihin e-mailiin lahjakortin lähetän. Helppoa!
Onko hierontaetua jäljellä pienempi summa, kuin, mitä meidän halvin hieronta maksaa (33€)? Ei haittaa! Voit maksaa hieronnan osittain hierontaedullasi (ePassilla, Edenredillä tai Smartumilla) ja loput käteisellä tai pankkikortilla.